PestBye™ Ratten en Muizenverjager voor het hele huis

Code: PB0015EU
PestBye™ Ratten en Muizenverjager voor het hele huis
< > < >
PestBye™ Ratten en Muizenverjager voor het hele huis
Van alle verschillende modellen muizenverjagers die wij door de jaren heen hebben verkocht, zouden wij deze het sterkste aanbevelen. Slechts 2 van de 1000 worden geretourneerd onder onze niet-goed-geld-terug garantie.

Producteigenschappen
 • Combineert twee methodes: electromagnetisch en ultrasoon signaal
 • Gehandelt huizen van 185 m2 (met 4 slaapkamers), 1 per elektriciteitsmeter.
 • Kan overal ingeplugd worden: in de kamer van uw keuze, in de kelder of op de zolder.
 • Lage gebruikskosten
 • Makkelijk - plug in waar het probleem het ergst is
 • Bereikt het hele huis met een combinatie van electromagnetisch en ultrasoon signaal
 • Veilig: u heeft geen gevaarlijke muizenvallen of gif nodig
 • Testknop: met deze knop kunt u de frequentie verlagen tot een hoorbaar signaal om te testen of het apparaat werkt
Specificaties
 • 12,5cm hoogte
 • 7,6cm breedte
 • 7cm diepte (met stekker)
 • 3,6cm diepte (zonder stekker)
Niet-goed-geld-terug garantie

Als u met dit apparaat niet alle muizen en ratten uit uw huis verjaagt, krijgt u uw geld terug!

Als u niet tevreden bent met dit apparaat, na het gedurende 1 maand te hebben uitgeprobeerd, kunt u het naar ons retourneren binnen 60 dagen en de kostprijs (zonder verzendkosten) terugkrijgen. Neem contact met ons op zodat wij u een retournummer kunnen sturen.

Hoe werkt het?

Het verschil met andere soortgelijke apparaten in de handel is, dat dit apparaat 2 signalen combineert: ultrasoon en elektromagnetisch signaal.

Ultrasoon geluid heeft een uiterst hoge frequentie, (meestal) te hoog om door mensen en huisdieren gehoord te worden, maar uitermate storend voor knaagdieren. Het is voor een muis een beetje zoals voor ons als er continu een brandalarm afgaat.

Als elektriciteit door een kabel heen gaat, ontstaat er een elektromagnetisch veld. Uit onderzoek is gebleken, dat muizen geen nesten aanleggen in een elektromagnetisch veld en zij zullen daarom die omgeving verlaten.

Hoe goed werkt het?

Slechts 2 van de 1000 worden geretourneerd.

Hoe snel werkt het?

Meestal begint u het effect al binnen enkele dagen waar te nemen. Als de muizen echter al een nest hebben aangelegd in uw huis, kan het iets langer duren, aangezien zij het nest niet meteen zullen verlaten.

Gelukkig duurt het maar 1 maand voordat de muizen volgroeid zijn. Als u vermoedt dat er een nest aanwezig is in uw huis, kunt u overwegen om tijdelijk muizenvallen te gebruiken, maar vergeet niet dat deze geen permanente oplossing bieden (lees "Waarom niet gewoon vallen en gif gebruiken?").

Instellingen:

  Timing

  (Verdere informatie)
  ConstantWij raden aan om tijdens de eerste 2 weken het signaal op Constant Timing in te stellen. Hiermee wordt u huis allereerst voor 2 weken met het volle ultrasone signaal behandeld.


  (Verdere informatie)
  Random De "Random timing" kan vervolgens ingesteld worden: met deze instelling wordt het ultrasone geluid met onregelmatige tussenpozen aan- en uitgedraaid, zodat de ratten en muizen niet aan het patroon kunnen wennen en dus niet ongevoelig kunnen worden. Dit is de meeste effectieve instelling om het ongedierte blijvend weg te houden.

  Frequentie


  (Verdere informatie)
  Fixed FrequencyIn de instelling "constant" geeft het apparaat een continu ultrasoon signaal, dat uitermate storend is voor knaagdieren. Dit is de beste instelling gedurende de eerst 2 weken na ingebruikname van het apparaat. Hierdoor worden de meeste ratten en muizen verjaagd.


  (Verdere informatie)
  Variabele frequentieDit is voor de hardnekkige knaagdieren: met deze instelling kunt u de frequentie instellen. Als u na 2 weken nog steeds last van muizen of ratten heeft, kunt u de frequentie zo instellen dat het volledige gehoorbereik wordt getroffen.

Hoe kan ik het ongedierte zo snel mogelijk verjagen?

U kunt 2 hele-huis apparaten gebruiken om het signaal verder te versterken. U kunt ook in elke kamer een kleiner ultrasoon apparaatje inpluggen. Ultrasoon verspreid zich alleen in de kamer waar het apparaatje is ingeplugd, dus het kan de moeite waard zijn meerdere ultrasone apparaatjes te gebruiken. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u altijd bij onze klantendienst terecht.

Wat voor andere ongedierteverjagers heeft u? Ik zoek een humane oplossing.

Wij hebben talrijke humane (dodelijke en niet-dodelijke) vallen, die samen met de "hele-huis" verjager gebruikt kunnen worden.

Heeft het een effect op mijn andere huisdieren?

Onze ratten- en muizenverjagers hebben geen effect op honden, katten, vogels, reptielen, amfibieen ... of kinderen. Het apparaat zou echter wel een effect hebben op dieren zoals hamsters en chinchilla's.

Mocht u een knaagdier hebben als huisdier, raden wij u aan om het ergens anders onder te brengs als het apparaat ingeschakeld is, zoals in een schuur of bij vrienden, minstens op 2 meter afstand van de electrische bedrading van het huis.

Waar moet ik het inpluggen?

In de keuken of in de ruimte waar u het probleem het meeste heeft waargenomen. Om erachter te komen waar het ongedierte vandaan komt, kunt u het volgende product gebruiken: Sporenpoeder voor knaagdieren .

Waarom niet gewoon vallen en gif gebruiken?

Ouderwetse methoden laten veel te wensen over: gif is gevaarlijk voor kinderen, huisdieren en ook wilde dieren. Dode dieren tussen de muren en vloeren kunnen ook een hygiënisch probleem bieden.

Het grootste probleem met de oude methodes is dat ze geen langdurige oplossing bieden. Een dode muis of rat wordt al gauw door een nieuwe onwelkome bewoner vervangen uit de omgeving of uit een nieuw nest. Voor vallen heeft u ook lokaas nodig: dit trekt alleen nog meer ongedierte aan.

Is het velig?

Onze ratten- en muizenverjagers hebben geen effect op electronische apparatuur, zoals computers of inbreker alarms.

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.
 
Klanten Feedback
Score: 1/5

"Na 2 weken zijn de muizen helaas teruggekomen. Ze zitten tussen het plafond en de vloer, dus zou de PestBye juist goed moeten werken. Helaas!!!"

beoordeeld dinsdag 21 juni 2016

Score: 2/5

"de muizen lopen nog steeds rond, en lijken geen last van de muizenverjager te hebben."

beoordeeld dinsdag 4 augustus 2015

Antwort von Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 1/5

"Ik heb deze meteen in een stopcontact voor in de kelder gestopt. Dat de muizen verjaagd zijn en dus weg klopt niet. De poes komt er wel mee tevoorschijn. Net weer een heel bebloede gang van de muis waar ze mee ging "spelen"."

beoordeeld woensdag 3 december 2014

Score: 2/5

"Anderhalve week ingeplugd en hoor de muizen nog steeds"

beoordeeld maandag 17 november 2014

Score: 2/5 Vertalen

"Meine Mäuse fühlen sich weiterhin sehr wohl in der warmen Wohnung. habe zusätzlich mal wieder Fallen aufgestellt und schon 3 gefangen...."

beoordeeld zaterdag 8 november 2014

Score: 1/5

"Nog totaal geen verbetering, dus geen resultaat."

beoordeeld vrijdag 7 november 2014

Score: 1/5

"het produkt werkt niet daardoor hebben we een ongedierte bestrijder ingehuurd en die vertelde dat het kastje laag aan de grond moet zitten voor enig resultaat maar dan was de kans ook erg klein dat het zou werken dus zonde van het geld"

beoordeeld maandag 3 november 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Top Ware Mäuse sind schon abgezogen"

beoordeeld donderdag 23 oktober 2014

Score: 2/5 Vertalen

"Kein Erfolg merkbar - außer dem unangenehmen Pfeifgeräusch in der Küche merken wir keine Änderungen, Mäuse knabbern immer noch"

beoordeeld maandag 6 oktober 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Bin voll zufrieden, nach einer Woche waren es wesentlich weniger (auch Kot) LG. Ernest"

beoordeeld vrijdag 16 mei 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1