Pestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele Huis

Code: PB0002E
Pestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele HuisPestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele Huis
< > < >
Pestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele HuisPestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele Huis

Pestbye Ratten- en Muizenverjager - Hele Huis: €39.99


Geld Terug Garantie Als dit apparaat uw huis niet vrij maakt van ratten of muizen krijgt u uw geld terug! Van alle verschillende soorten knaagdieren verjagers die wij verkopen raden wij u dit product aan. Van elke 100 die wij verkopen worden er minder dan 2 teruggestuurd onder onze Geld Terug Garantie.

 

  • Combineert 2 apparaten: elektromagnetisch en ultrasoon
  • Beschermt gegarandeerd huizen tot 185m2 (huis met 4 slaapkamers) 1 apparaat per elektriciteitsmeter.
  • Kan in elke kamer, zolder of kelder geïnstalleerd worden.
  • Zeer laag verbruik.
  • Is ook effectief tegen sommige kruipende insecten
  • Gebruikt 3-4W per uur

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Ratten- en Muizenverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Ratten- en Muizenverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Plug de verjager eenvoudig in elk stopcontact en zet aan

 

Mocht u niet tevreden zijn met de werking van dit apparaat dan kunt u eenvoudig het product binnen 60 dagen aan ons retourneren en (onder voorwaarde dat u het product ten minste een maand heeft laten werken) krijgt u uw aankoopbedrag terug. (min de verzendkosten)

 

  Heeft u vragen over hoe u dit product het best kunt gebruiken?

  Bel onze klantendienst op   010-7131815

 

”Wij hebben het nu een paar maanden. Het werkte direct en nog steeds. Ik was er nogal sceptisch over maar nu raad ik het iedereen aan, of zij het nu nodig hebben of niet!” - Dennis

 

Hoe goed werkt het? Voor elke 1000 die worden verkocht, hebben wij er minder dan 2% teruggekregen vanwege ineffectiviteit. Deze resultaten worden bevestigd door onafhankelijke cijfers van de fabrikant van het product.

 

Hoe snel werkt het? Wij hopen dat de meeste problemen binnen een paar dagen verdwijnen. Maar als de knaagdieren al nesten hebben in uw huis is het onwaarschijnlijk dat zij hun jongen zullen verlaten totdat zij oud genoeg zijn om te verhuizen. Gelukkig groeien knaagdieren snel en de jongen zullen binnen een maand volwassen zijn. Als u vermoedt dat er een nest in uw huis is dan kan het de moeite waard zijn om ook vallen te plaatsen, maar vergeet niet dat vallen alleen geen oplossing bieden voor de lange termijn. (zie Waarom niet gewoon vallen en gif gebruiken?)

Welke andere producten verkopen jullie? Ik wil echt een humane oplossing... Wij hebben een groot assortiment humane vallen op voorraad, beide dodelijke en niet dodelijke, om naast de 'Hele Huis' verjagers te gebruiken

Elektronische muizenval – klik hier - Doodt het dier direct en kan zonder aanraken verwijderd worden uit de val.
Humane muizenval – klik hier - 'levende val' - de muis doden is niet nodig
Elektronische rattenval – klik hier - Doodt de rat direct en snel en kan gemakkelijk en hygiënisch verwijderd worden.
Kooi rattenval – klik hier - probleemloze oplossing.

 

Waarom zou ik niet gewoon vallen en gif gebruiken? Traditionele methoden laten vaak te wensen over. Gif is gevaarlijk voor kinderen, huisdieren en het millieu. De knaagdieren die in uw muren en plafonds leven laten een onwelriekende geur en een gevaarlijk hygiëne probleem na.

Alhoewel, het grootste nadeel van vallen en gif is dat zij zelden een lange termijn oplossing bieden voor uw probleem; zodra u een rat of muis gedood heeft ontstaat er ruimte voor een nieuwe inwoner om met u samen te komen leven. Omdat ze zich zo snel voortplanten, is het erg moeilijk een permanente oplossing te bereiken door de dure methoden te gebruiken die door uw lokale gemeente of ongediertebestrijders worden aangeboden: als u eenmaal ratten of muizen in uw huis heeft gehad, is de kans groot dat meer dieren regelmatig uw huis zullen bezoeken op zoek naar een woonplaats. Als u vallen of gif laat staan, laat u ook een sterk geurend lokaas achter dat meer dieren zal aantrekken.

 

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Ratten- en Muizenverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Ratten- en Muizenverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Waar installeer ik het? Danwel in de keuken of eventueel waar u het meest last heeft van knaagdieren. Als u wilt bepalen waar de ratten of muizen vandaan komen, probeer dan onze Sporen Stof voor Knaagdieren om de beste plek voor uw verjager te bepalen.
Ultrasoon geluid is een hard geluid op een hoge frequentie: het is te hoog voor het menselijk gehoor en huisdieren, maar wordt door de meeste knaagdieren gehoord. Stel je voor dat, voor een muis, het net is alsof er constant een rookalarm af gaat. Omdat ultrasoon geluid niet door solide objecten doordringt zal het het meest effectief zijn in de ruimte waar het wordt ingeplugd. Door het apparaat in de ruimte te plaatsen waar u het meeste activiteit heeft opgemerkt, zult u het effect van beide methoden maximaliseren.

 

Kijk, ik heb echt veel last van die muizen - hoe zorg ik dat ik er zo snel mogelijk vanaf kom? Als geld geen probleem is, is het ongetwijfeld zo dat hoe meer geld u uitgeeft om het probleem op te lossen, hoe beter. Combineer 2 of meer apparaten met vallen en/of enkele kamer ultrasone verjagers.

”Ik was echt sceptisch over dit product. Ik had al eerder ultrasone verjagers geprobeerd en die gaven niet veel resultaat. Nadat ik dit elektromagnetische apparaat een paar dagen aan had staan leken de kleine rakkers weg te blijven! Geen nieuwe keutels meer gezien! Geweldig! Bedankt!” Pritesh

Is het echt veilig? Onze Ratten- en Muizenverjagers zullen geen nadelig effect hebben op elektronica zoals computers en inbraakalarmsystemen.

Hoe zit het met mijn huisdieren? Onze Ratten- en Muizenverjagers hebben geen effect op katten, honden, vogels, reptielen, amfibieën of kinderen. Het apparaat zou knaagdieren zoals gerbils, hamsters en chinchilla's nadelig kunnen beïnvloeden.
Mocht u zo'n huisdier hebben, dan adviseren wij om het dier tijdelijk te herhuisvesten terwijl het apparaat aan staat - danwel buiten/in een schuur (tenminste 2m verwijderd van elke bedrading/stopcontact aangesloten op het elektriciteitsnet, of bij een vriend of buur.

 

Alternatieve optie: koop individuele ultrasone verjagers voor enkele ruimten vanaf €9,95 – Klik hier

Of voor hele grote enkele ruimtes zoals schuren of zolders koop de Ratten- en Muizenverjager 4000 voor €25.25 – Klik hier

 

 

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Produit conforme et livraison rapide"

beoordeeld woensdag 14 november 2018

Score: 1/5

"bestelling is nooit aangekomen"

beoordeeld vrijdag 9 november 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Dans 6 mois je verrai le résultat"

beoordeeld dinsdag 6 november 2018

Score: 5/5

"Prima producten snelle en correcte levering"

beoordeeld maandag 29 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Encore trop tôt pour le juger a 100% . Je l'ai acheter contre les araignée . Il y en avait encore qui se baladait après installation , mais moins nombreuse . Après le rôle de l'appareil , ce n'est pas de les tuer mais de les éloigner , donc ça ne se fait pas en un claquement de doigts . Je pense qu'il faut attendre et juger après quelque semaine . Pour le moment , c'est positif , de moins en moins en 2 semaines d'utilisation Un amis a exactement le même depuis plusieurs années et en ai très content , donc je ne vois pas comment je pourrais ne pas l’être . Je recommande tout de même par rapport a son prix Bon rapport qualité prix . Je verrais pour éventuellement en recommander un deuxième , pour l'étage , même si ça garanti 180m² , un par étage c'est pas de trop"

beoordeeld dinsdag 23 oktober 2018

Score: 1/5

"niet mogelijk nog niets gekregen"

beoordeeld donderdag 11 oktober 2018

Score: 2/5 Vertalen

"Acheté pour lutter contre les araignées. Pas efficace du toup, même en essayant tous les réglages possibles"

beoordeeld zaterdag 6 oktober 2018

Antwort von Primrose: "Bonjour,S'agissant de comportement animal, nous ne pouvons malheureusement pas garantir de résultats dans toutes les situations. Ce répulsif perturbe normalement le sens de l'orientation des insectes, mais nous arrivons dans une période ou les températures baissent et dans laquelle les araignées s'abritent par instinct de survie.\nVous pouvez nous faire une demande de retour si vous le souhaitez.\nBien Cordialement"
Score: 5/5 Vertalen

"cet appareil est excellent. plus d' araignées dans la maison."

beoordeeld dinsdag 2 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Fonctionne très bien......"

beoordeeld zondag 30 september 2018

Score: 3/5 Vertalen

"je viens seulement de les brancher . A voir dans quelques jours. Par contre fiche mal rédigée : Des syllabes de mots manquants;"

beoordeeld maandag 24 september 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1