Rat en Muis Verjager

Code: PB0009EU
Rat en Muis Verjager
€34,99
647 beoordelingen

Pestbye Ratten- en Muizenverjager - Hele Huis: €39.99


Geld Terug Garantie Als dit apparaat uw huis niet vrij maakt van ratten of muizen krijgt u uw geld terug! Van alle verschillende soorten knaagdieren verjagers die wij verkopen raden wij u dit product aan. Van elke 100 die wij verkopen worden er minder dan 2 teruggestuurd onder onze Geld Terug Garantie.

 

  • Combineert 2 apparaten: elektromagnetisch en ultrasoon
  • Beschermt gegarandeerd huizen tot 185m2 (huis met 4 slaapkamers) 1 apparaat per elektriciteitsmeter.
  • Kan in elke kamer, zolder of kelder geïnstalleerd worden.
  • Zeer laag verbruik.
  • Is ook effectief tegen sommige kruipende insecten
  • Gebruikt 3-4W per uur

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Ratten- en Muizenverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Ratten- en Muizenverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Plug de verjager eenvoudig in elk stopcontact en zet aan

 

Mocht u niet tevreden zijn met de werking van dit apparaat dan kunt u eenvoudig het product binnen 60 dagen aan ons retourneren en (onder voorwaarde dat u het product ten minste een maand heeft laten werken) krijgt u uw aankoopbedrag terug. (min de verzendkosten)

 

  Heeft u vragen over hoe u dit product het best kunt gebruiken?

  Bel onze klantendienst op   010-7131815

 

”Wij hebben het nu een paar maanden. Het werkte direct en nog steeds. Ik was er nogal sceptisch over maar nu raad ik het iedereen aan, of zij het nu nodig hebben of niet!” - Dennis

 

Hoe goed werkt het? Voor elke 1000 die worden verkocht, hebben wij er minder dan 2% teruggekregen vanwege ineffectiviteit. Deze resultaten worden bevestigd door onafhankelijke cijfers van de fabrikant van het product.

 

Hoe snel werkt het? Wij hopen dat de meeste problemen binnen een paar dagen verdwijnen. Maar als de knaagdieren al nesten hebben in uw huis is het onwaarschijnlijk dat zij hun jongen zullen verlaten totdat zij oud genoeg zijn om te verhuizen. Gelukkig groeien knaagdieren snel en de jongen zullen binnen een maand volwassen zijn. Als u vermoedt dat er een nest in uw huis is dan kan het de moeite waard zijn om ook vallen te plaatsen, maar vergeet niet dat vallen alleen geen oplossing bieden voor de lange termijn. (zie Waarom niet gewoon vallen en gif gebruiken?)

Welke andere producten verkopen jullie? Ik wil echt een humane oplossing... Wij hebben een groot assortiment humane vallen op voorraad, beide dodelijke en niet dodelijke, om naast de 'Hele Huis' verjagers te gebruiken

Elektronische muizenval – klik hier - Doodt het dier direct en kan zonder aanraken verwijderd worden uit de val.
Humane muizenval – klik hier - 'levende val' - de muis doden is niet nodig
Elektronische rattenval – klik hier - Doodt de rat direct en snel en kan gemakkelijk en hygiënisch verwijderd worden.
Kooi rattenval – klik hier - probleemloze oplossing.

 

Waarom zou ik niet gewoon vallen en gif gebruiken? Traditionele methoden laten vaak te wensen over. Gif is gevaarlijk voor kinderen, huisdieren en het milieu. De knaagdieren die in uw muren en plafonds leven laten een onwelriekende geur en een gevaarlijk hygiëne probleem na.

Alhoewel, het grootste nadeel van vallen en gif is dat zij zelden een lange termijn oplossing bieden voor uw probleem; zodra u een rat of muis gedood heeft ontstaat er ruimte voor een nieuwe inwoner om met u samen te komen leven. Omdat ze zich zo snel voortplanten, is het erg moeilijk een permanente oplossing te bereiken door de dure methoden te gebruiken die door uw lokale gemeente of ongediertebestrijders worden aangeboden: als u eenmaal ratten of muizen in uw huis heeft gehad, is de kans groot dat meer dieren regelmatig uw huis zullen bezoeken op zoek naar een woonplaats. Als u vallen of gif laat staan, laat u ook een sterk geurend lokaas achter dat meer dieren zal aantrekken.

 

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Ratten- en Muizenverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Ratten- en Muizenverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Waar installeer ik het? Danwel in de keuken of eventueel waar u het meest last heeft van knaagdieren. Als u wilt bepalen waar de ratten of muizen vandaan komen, probeer dan onze Sporen Stof voor Knaagdieren om de beste plek voor uw verjager te bepalen.
Ultrasoon geluid is een hard geluid op een hoge frequentie: het is (meestal) te hoog voor het menselijk gehoor en huisdieren, maar wordt door de meeste knaagdieren gehoord. Stel je voor dat, voor een muis, het net is alsof er constant een rookalarm af gaat. Omdat ultrasoon geluid niet door solide objecten doordringt zal het het meest effectief zijn in de ruimte waar het wordt ingeplugd. Door het apparaat in de ruimte te plaatsen waar u het meeste activiteit heeft opgemerkt, zult u het effect van beide methoden maximaliseren.

 

Kijk, ik heb echt veel last van die muizen - hoe zorg ik dat ik er zo snel mogelijk vanaf kom? Als geld geen probleem is, is het ongetwijfeld zo dat hoe meer geld u uitgeeft om het probleem op te lossen, hoe beter. Combineer 2 of meer apparaten met vallen en/of enkele kamer ultrasone verjagers.

”Ik was echt sceptisch over dit product. Ik had al eerder ultrasone verjagers geprobeerd en die gaven niet veel resultaat. Nadat ik dit elektromagnetische apparaat een paar dagen aan had staan leken de kleine rakkers weg te blijven! Geen nieuwe keutels meer gezien! Geweldig! Bedankt!” Pritesh

Is het echt veilig? Onze Ratten- en Muizenverjagers zullen geen nadelig effect hebben op elektronica zoals computers en inbraakalarmsystemen.

Hoe zit het met mijn huisdieren? Onze Ratten- en Muizenverjagers hebben geen effect op katten, honden, vogels, reptielen, amfibieën of kinderen. Het apparaat zou knaagdieren zoals gerbils, hamsters en chinchilla's nadelig kunnen beïnvloeden.
Mocht u zo'n huisdier hebben, dan adviseren wij om het dier tijdelijk te herhuisvesten terwijl het apparaat aan staat - danwel buiten/in een schuur (tenminste 2m verwijderd van elke bedrading/stopcontact aangesloten op het elektriciteitsnet, of bij een vriend of buur.

 

Alternatieve optie: koop individuele ultrasone verjagers voor enkele ruimten vanaf €9,95 – Klik hier

Of voor hele grote enkele ruimtes zoals schuren of zolders koop de Ratten- en Muizen Verjager 4000 voor €25.25 – Klik hier

 

 

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.
Aantal stuks
Pestbye® Geavanceerde Muis...
€34,99
(647)
Pestbye® Geavanceerde Muis en Rat verjager – Hele Huis
Korting op grote aantallen
x1-3 €16,99
per stuk
x4+ €4,99
per stuk
Bespaar €48,00

PestBye

Steek een '400' Ultrasone muizenverjager in het stopcontact van elke kamer in huis. Een ultrasone dierenverjager is de meest humane en milieuvriendelijke manier om ongewenst bezoek te voorkomen. Het apparaat stoot hoge frequentie geluidsgolven uit die onaangenaam zijn voor knaagdieren. Deze frequentie is (meestal) te hoog voor het menselijk gehoor en vogels. De geluidsgolven kunnen niet door muren of schuttingen. De frequentie verandert continu om te voorkomen dat knaagdieren gewend raken aan het geluid. Het apparaat bedekt een gebied van ongeveer 37 m² en verbruikt ongeveer 4W per uur.

Veilig voor mensen, kinderen en huisdieren en heeft geen invloed op uw tv, internetverbinding of elk ander elektronisch apparaat. Zoals met alle ongedierte bestrijdingsproducten zijn de resultaten niet altijd hetzelfde en kunnen variëren van situatie tot situatie.

Let op: ultrasoon geluid gaat niet door solide objecten zoals muren, kasten, deuren en zachte meubels zoals banken en gordijnen. Wij raden u aan deze ultrasone verjager naast een Hele Huis verjager te gebruiken voor een beter resultaat.

Bereik: 30.000Hz – 60.000Hz

 

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.
 
Klanten Feedback
Score: 1/5

"Apparaat werkt totaal niet"

beoordeeld maandag 5 september 2016

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld woensdag 25 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Ce n'est pas la bonne prise électrique, il faut un adaptateur."

beoordeeld donderdag 3 maart 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Dès le premier essais de mes cales, l'une d'elles s'est fendue"

beoordeeld vrijdag 18 december 2015

Score: 2/5 Vertalen

"sur 7 achetés déjà un qui ne fonctionne pas des sa sortie de boite. je suis déçu"

beoordeeld vrijdag 27 november 2015

Antwort von Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. Si un de vos appareils ne fonctionne pas, merci de contacter notre service client pour obtenir de l'aide. Cordialement L'équipe Primrose.fr"
Score: 5/5 Vertalen

"Haben zwei Mäusevertreiber seit ca. 4 Wochen im Einsatz (Wohnwagen und im festen Vorbau) und die Mäuse haben keine chance gegen das Gerät. Wir sind bis jetzt sehr zufrieden damit und hoffen natürlich, dass es so bleibt. Können wir wirklich empfehlen (wir hatten eine wirkliche Mäuseplage) trotz unseren eifrigen Mäusefängern (2Katzen) und jetzt sind sie wie weggeblasen. Weiter so!!!"

beoordeeld maandag 23 november 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Hat sogar einen Mader vertrieben ( drei Ultraschallgeräte in nebeneinander liegenden Zimmern)."

beoordeeld donderdag 19 november 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld woensdag 28 oktober 2015

Score: 5/5 Vertalen

"ces répulsifs sont vraiment très efficace."

beoordeeld dinsdag 31 maart 2015

Score: 4/5

"Het werkt fatastisch geen muizen meer gekregen de moeite waard om op te wachten ;-)"

beoordeeld donderdag 5 februari 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1