Anti-overklimstrip - Groen

Code: SP0025GR
Anti-overklimstrip - Groen
< > < >
Anti-overklimstrip - Groen
Korting op grote aantallen
x1-49 €1,19
per stuk
x50 €1,17
per stuk
Bespaar €1,00
x100 €1,15
per stuk
Bespaar €4,00
x200+ €1,13
per stuk
Bespaar €12,00

Zeg vaarwel tegen nieuwsgierige poten en ongewenste gasten in je tuin met deze schitterende Fence en Wall spikes. Als je je zorgen maakt over de beveiliging van je tuin tegen indringers en plagen, dan zou dit de ideale oplossing kunnen zijn.

Met de supereenvoudige installatie en de keuze om strips op maat te knippen terwijl u ze plaatst waar u ze nodig hebt, is dit echt een veelzijdige manier om dierenplagen af te weren. Hier in groen, kunnen de stroken subtiel op beton, staal, muren en balustrades worden gemonteerd.

We begrijpen dat geen twee tuinen hetzelfde zijn, daarom kunnen de flexibele stroken aan bomen kunnen bevestigd en kunnen ze zelfs buigen tot ongemakkelijke vormen en dalen, zonder hun doeltreffendheid in gevaar te brengen.

Features
 • Sterk polypropyleen is duurzaam en stevig
 • Kosten besparend - geweldig met een beperkt budget
 • UV-behandeld en weerbestendig
 • Subtiele en discrete keuze, in tegenstelling tot lelijke prikkeldraad
 • Terracotta kleur is gemakkelijk te mengen met beton en metaal
 • Menselijke gemak, is ontworpen om ongemak te verkomen
 • Flexibele strips hebben groefscharnieren om een betere aanpassing aan gebogen oppervlakken mogelijk te maken
 • Eenvoudig te bevestigen aan hekken, bomen, relingen en wanden met lijm, spijkers of schroeven
 • Snijd of boor meer gaten voor pasvormen

Dimensions

 • Lengte: 44,5 cm (17½in) x Hoogte: 1,8 cm (¾in) x Breedte: 4,5 cm (1¾in)
 • Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

  Het is niet nodig om ongemakkelijk te slapen terwijl lokale dieren in uw tuin kruipen en ongewenste dieren verrassingen achter laten of door uw afval gaan. De noppen op onze afrastering en wandstepstroken zijn polypropyleenkegels, wat betekent dat ze stevig, betrouwbaar, weersbestendig, flexibel en niet schadelijk zijn voor dieren. Deze kegels maken het heel moeilijk voor hen om uw eigendom binnen te gaan.

  Eind Tot Eind Spikes

  Ons nieuwe ontwerp heeft niet alleen kleinere spikes om te voorkomen dat katten tussen de spijkerrijen stappen, maar het heeft ook eind tot eind rijen spikes. In tegenstelling tot het traditionele ontwerp (getoond in terracottakleuren) dat een opening van poot formaat heeft waar de spikes samenkomen, heeft het nieuwe ontwerp (weergegeven in het groen) een totale dekking.

  Makkelijk te Snijden tot Dunne Strips

  De PestBye Fence Spikes hebben kanalen die over de lengte van de stroken lopen, waardoor ze gemakkelijk in drie stroken gesneden kunnen worden voor dunnere hekken of andere oppervlakken .Wanneer ze worden gesneden, kan de strip worden verdeelt in delen van 1 cm of 2 cm breed.

  Innovatie van Hoge Kwaliteit

  Deze strips zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en zijn gemaakt van sterk innovatief polypropyleen, zodat u zeker bent van de kwaliteit. Met het praktische doel in het achterhoofd, zal het duurzame afschrikmiddel ghele seizoenen meegaan.Ontworpen als een strip van 44,5 cm die op maat worden gesneden, zodat u uw strips gemakkelijk kunt meten en passen.Onze ervaring als ongediertexperts en klantfeedback heeft ons geholpen dit exclusieve assortiment van Fence Spikes te ontwikkelen, met kleinere spikes om te voorkomen dat lichte pootjes tussen de openingen kunnen komen.

  Flexibele

  De strips zijn gemaakt van stevig, maar flexibel materiaal:

  • Buig de stroken thuis in vorm door ze onder te dompelen in heet water tot ze kneedbaar zijn
  • Gebruik buigzame groeven om op verschillende oppervlakken te passen
  • Gebruik deze strips op je hekken, bogen, schuren, balustrades en meer
  • Gebruik een schaar, een zaag of een mes om ze op lengte te knippen voor smalle aangepaste stroken door de scharniergroeven te volgen
  • Lijnstroken naast elkaar om grotere gebieden te bedekken

  Makkelijk te Snijden op Lengte

  De PestBye Fence Spikes hebben heldere kanalen tussen spijkerrijen, zodat u ze op de gewenste lengte kunt knippen. Eerdere ontwerpen hebben alleen toegestaan om stroken op een diagonale manier af te snijden, waarbij er aan het einde van de spijkers openingen zijn.

  Eenvoudig te Vormen

  Kanalen die over de lengte van de spijkerstrips lopen, maken het mogelijk ze te vormen om te passen op gebogen paneelpanelen.

  Extra Zwaar

  De lengte van onze spikes wordt ondersteund door de conische vorm om ze extra steun te bieden, waardoor een afschrikmiddel wordt gebouwd om lang mee te gaan.De afbeelding rechts toont onze hekkenpieken onder het gewicht van een 2-tons auto!

  Combineer deze fantastische strips met ons uitgebreide assortiment ongediertebestrijding en tuinbeveiliging voor echte gemoedsrust.

  PestBye Merk van quality

  Met meer dan 10 jaar ervaring in ongediertebestrijding, PestBye produceert producten met de klant in gedachten. Ons doel is om kwalitatief goede, effectieve producten tegen lage prijzen aan te bieden om maximale slagingspercentages en betaalbaarheid te garanderen. We zijn er zeker van dat u onze Fence Spikes effectief zult vinden en daarom hebben we onze naam erop gezet.

  Potrebbe anche piacerti
  Anti-overklimstrip - Zwart Anti-overklimstrip - Grijs Anti-overklimstrip - Bruin Anti-overklimstrip - Groen
  €1,19 €1,19 €1,19 €1,19
  Zwart Grijs Bruin Groen
  Anti-overklimstrip - Terracotta Anti-overklimstrip - Wit Anti-overklimstrip - Helder Anti-overklimstrip - Metallic
  €1,19 €1,39 €1,49 €1,19
  Terracotta Wit Helder Metalen

   
  Klanten Feedback
  Score: 4/5 Vertalen

  "I think its working !"

  beoordeeld zondag 14 april 2019

  Score: 3/5

  "Had het iets anders verwacht (ik dacht zachter materiaal) maar doet het werk."

  beoordeeld dinsdag 19 februari 2019

  Score: 5/5 Vertalen

  "Came as described, perfect for what is needed"

  beoordeeld maandag 18 februari 2019

  Score: 5/5 Vertalen

  "Since installing the spikes we haven’t seen the cat who treated our garden as it’s litter tray. Particularly impressed with the featherlight spikes, I hadn’t realised that they were available. They are held in place by 4 screws, 2 at each end, and are easily installed."

  beoordeeld maandag 4 februari 2019

  Score: 5/5 Vertalen

  "Excellent service good standard"

  beoordeeld zaterdag 27 oktober 2018

  Score: 5/5 Vertalen

  "Fidèle à la description. Facile à installer"

  beoordeeld donderdag 25 oktober 2018

  Score: 1/5

  "niets ontvangen ;-( ... en nu....?!"

  beoordeeld zondag 21 oktober 2018

  Score: 4/5

  "kende product al - weer snel geleverd."

  beoordeeld zondag 14 oktober 2018

  Score: 5/5 Vertalen

  "Alles bestens ! entspricht meinen Erwartungen !"

  beoordeeld zondag 14 oktober 2018

  Score: 1/5

  "1) The wedges of the product are not solid as described at the website, but hallowed. 2) The product is not flexible at all to fix at non-flat surfaces. It's very hard to curve the product in the width direction using the prepared bend-notches. It is flexible in the length direction. 3) When curving it a bit in width direction, using the prepared bend-notches and fixing it with screws, quite often the material cracks, at a random place, because the plastic material is really too solid and not easy to curve. 4) The length of the product is much to short (44,5 cm) to use at fences which normally requires long lengths. Would be better/easier/quicker if product would also be available in meter-lengths. 5) Finally, the product does not help at all keeping the cats away. They just don't care about the wedges."

  beoordeeld zondag 12 augustus 2018

  Toon meer

  Een greep uit ons aanbod

   
  1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1