Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®

Code: PB0034X2
Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®
< > < >
Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®Set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®

Deze verjager zendt een hoog, doordringend ultrasoon geluid uit, dat katten afschrikt, maar dat voor de meeste mensen niet hoorbaar is. Het heeft geen effect op vogels maar kan wel tegen honden en vossen gebruikt worden.

Met deze kattenverjager op zonne-energie zult u al gauw geen ongewenste katten meer in uw tuin zien. U duwt de pin in de grond waar u maar wilt in uw tuin, of hangt de verjager met een schroef aan een muur of een hek. Waterdicht en weerbestendig.

Eigenschappen
 • Hoge frequentie - het hoge ultrasone geluid schrikt katten af, maar is voor de meeste mensen niet hoorbaar.
 • Bewegins-sensor - katten begrijpen al gauw dat hun aanwezigheid het geluid veroorzaakt en blijven weg uit uw tuin
 • Gebruikt zonne-energie - zuinig en milieuvriendelijk
 • Instelbare frequentie - u kunt zelf bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem.
 • Grondpin - plaats de kattenverjager waar u maar wilt in de gond: in het gras of bijvoorbeeld in een plantenbak
 • LED licht - u ziet de activatie
Specificaties
 • Breedte: 10,5cm
 • Diepte: 4,7m
 • Hoogte met grondpin: 25cm
 • Hoogte zonder grondpin: 12,4cm
 • Bereik: werkingshoek van 80° en een bereik van 7m, open werkingsgebied ongeveer 34m².

Ook in een set van 2 stuks verkrijgbaar:

Op zonne-energie

Monokristallijn silicium zonnepaneel: het beste op het gebied van solar effectiviteit, gaat langer mee dan andere verkrijgbare producten. Zuinig in het gebruik: geen electriciteit of batterijen nodig!

Grondpin

Met de grondpin kunt u de kattenverjager plaatsen waar u maar wilt, op de meest effectieve plaats: in het gras of bijvoorbeeld in een bloempot.

Onze effectiviteits-garantie

Mocht u niet tevreden zijn met dit apparaat, kunt u het aan ons retourneren binnen 60 dagen. U kunt dan de aankoopprijs terugkrijgen. U moet het apparaat echter wel minstens 1 maand uitproberen.

Waarom een bewegins-sensor?

De kattenverjager heeft een infrarode (PIR) bewegings-sensor, waardoor het apparaat wordt geactiveerd zodra er een warmtebron binnen bereik komt. Dit heeft 2 voordelen: het bespaart natuurlijk batterijen, maar uit onderzoek is gebleken dat katten ook al gauw begrijpen dat het onaangename geluid door hun eigen aanwezigheid veroorzaakt wordt en zij zullen dan liever wegblijven.

Instelbare Frequentie

Met een draaiknop kunt u de frequentie van het geluid aanpassen, zodat u zelf kunt bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem. Hieronder staan de verschillende diersoorten waartegen dit apparaat werkzaam is en de bijbehorende aanbevolen stand.

Van links naar rechts (van het kleinste puntje naar de grootste punt)

 • Katten - van 3 tot 5
 • Honden - van 3 tot 4
 • Vossen - van 3 tot 6
 • Eekhoorns - van 2 tot 7
 • Knaagdieren - van 2 tot 7
 • Insecten - van 2 tot 7
 • Kakkerlakken - van 9 tot 11

Wat is het bereik van dit apparaat?

Het apparaat heeft een werkhoek van 80 graden en een maximum bereik van 7 meter. Het maximale onbelemmerde werkingsgebied is 34m². U kunt het bereik ook verkleinen met de gevoeligheids-instelknop. Draait u de knop helemaal naar rechts, bereikt u de volle 7m, draait u de knop iets minder naar rechts, wordt het bereik kleiner. Hiermee kunt u batterij besparen.

Binnen hoeveel tijd kan ik resultaat verwachten?

Als katten er een gewoonte van maken om in uw tuin op zoek te gaan naar voedsel en/of er hun behoefte komen doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die af en toe langs komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Een hond die het werkingsgebied van de verjager betreedt zal de verjager activeren en de hond kan hier op reageren. Zoals met elke methode, die het gedrag van dieren probeert te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat in iedere situatie effectief zal zijn. Maar uit eigen ervaring en aan de hand van de beoordelingen van onze klanten kunnen wij echter wel concluderen dat het in de meeste gevallen succesvol is.

Ondervinden vogels last van dit apparaat?

Nee - Integendeel zelfs, zonder katten zult u juist meer vogels uw tuin komen bezoeken.

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"This make really works the best one I have tried yet."

beoordeeld dinsdag 5 februari 2019

Score: 4/5

"Zie boven, tot nu toe resultaat naar wens."

beoordeeld maandag 4 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Très efficace,les chats font demi tour dès qu'ils enclenchent l'appareil."

beoordeeld maandag 4 februari 2019

Score: 1/5

"Waarblijft de set????? Nog steeds niet in huis!!!"

beoordeeld vrijdag 1 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Die Geräte - wir haben jetzt schon 8 Stück - funktionieren sehr gut, dazu noch wartungsfrei, vorausgesetzt, die Sonne scheint immer mal wieder. Die Zusendung, nach Vorabüberweisung, erfolgte jedesmal zügig und zuverlässig."

beoordeeld vrijdag 1 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"L'appareil livré fonctionne. Il manqué (selon la notice) une pièce facultative à mon avis. L'appareil n'a pas eu le résultat escompté sur mes chats, mais cela ne doit pas remettre en cause le fait qu'il est peut être adapté pour d'autres animaux plus sensibles aux ultrasons."

beoordeeld woensdag 19 december 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Well made product but ineffective."

beoordeeld dinsdag 27 november 2018

Score: 4/5

"Zeer compleet met batterijen geleverd en werkt prima."

beoordeeld maandag 26 november 2018

Score: 4/5

"De kattenverjagers vragen nogal tijd om het resultaat goed te kunnen beoordelen. Ik twijfelde welke score ik dus zou geven. De apparaatjes staan in de tuin en tot nu toe (3dagen), heb ik geen katten in mijn tuin gezien. Nu hoop ik maar dat zich dat voortzet."

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Seem to be working. I bought them to replace previous ones that were broken.No cat poo for me!"

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1