PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2

Code: PB0032x2
PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2
< > < >
PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2

Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare hoge frequentie, maar dat wel voor dieren zoals katten hoorbaar is. Dit geluid schrikt dieren zoals katten, honden en vossen af, maar heeft bijvoorbeeld geen effect op vogels. Een set van 2 is handig als u zowel een voor- als een achtertuin heeft.

  • Ingebouwde Bewegingsmelder
  • Het apparaat heeft een werkhoek van 80 graden en een bereik van 7 meter. Het maximale onbelemmerde werkingsgebied is 27m².

Lees verder, of bel ons als u meer wilt weten over hoe dit soort producten werken – bespreek met één van onze experts hoe u het meest uit deze humane en effectieve kattenverjagende systemen kunt halen.

Deze kattenverjager is de eenvoudigste manier om katten uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Werkt op batterijen en is gemakkelijk te installeren: U kunt de verjager door middel van de meegeleverde pen in de grond steken of aan een muur, schutting o.i.d. ophangen.

Het is volledig waterdicht en kan dus onder alle weersomstandigheden buiten blijven.

 

Waarom een bewegingsmelder?

Dit apparaat heeft een infrarode (PIR) bewegingsmelder, die de verjager ingeschakeld zodra er een warmtebron het dekkingsgebied binnenkomt. Buiten het feit dat dit batterijen spaart is het volgende de belangrijkste reden hiervoor. Uit onderzoek is gebleken dat katten ongevoelig voor het geluid kunnen worden, als ze zich realiseren dat het geluid veroorzaakt wordt door hun aanwezigheid in het gecontroleerde gebied. Door de bewegingsmelder het geluid inschakelt leggen de katten wel het verband tussen het geluid en hun aanwezigheid in een bepaald gebied, waardoor het zeer onwaarschijnlijk wordt dat ze hun angst voor het geluid verliezen.

Frequentie Schakelaar

Met een draaiknop kunt u de frequentie van het geluid aanpassen, zodat u zelf kunt bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem. Hieronder staan de verschillende diersoorten waartegen dit apparaat werkzaam is en de aanbevolen stand per soort.

Van links naar rechts (van het kleinste puntje naar de grootste punt)

  • Katten - tussen 3 - 5
  • Honden - tussen 3 - 4
  • Vossen - tussen 3 - 6
  • Eekhoorntjes - tussen 2 - 7
  • Knaagdieren - tussen 2 - 7
  • Insecten - tussen 2 - 7
  • Kakkerlakken - tussen 9 – 11

Opgelet: Op stand 1 en 2 bestaat er een kans dat mensen het geluid kunnen waarnemen.

Batterijen

Elke verjager gebruikt 4 type AA Batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van hoe vaak de verjager geactiveerd wordt. Bij 10 keer inschakelen per dag gaan de batterijen ongeveer 3-4 maanden mee.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Hoe groot is het werkingsgebied?

Met een werkingshoek van 80° en een bereik van 7m, bedraagt het maximale onbelemmerde/vrije werkingsgebied zo'n 27m². In tegenstelling tot andere verjagers is met deze verjager het werkingsgebied regelbaar. Een kleiner werkingsgebied verlengt natuurlijk ook de levensduur van de batterijen.

Binnen welke tijd kan ik resultaat verwachten?

Als katten er een gewoonte van maken om in uw tuin op zoek te gaan naar voedsel en/of er hun behoefte komen doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die af en toe langs komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Een hond die het werkingsgebied van de verjager betreedt zal de verjager activeren en de hond kan hier op reageren. Zoals met elke methode, die het gedrag van dieren probeert te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat in iedere situatie effectief zal zijn. Maar uit eigen ervaring en aan de hand van de beoordelingen van onze klanten kunnen wij echter wel concluderen dat het in de meeste gevallen succesvol is.

Ondervinden vogels last van dit apparaat?

Nee - Integendeel zelfs, zonder katten zult u juist meer vogels uw tuin komen bezoeken.

Specificaties:

Hoogte 10,5cm x Breedte 10,5cm x Diepte 4,7cm

 

 

 

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Kann empfohlen werden. Bin zufrieden."

beoordeeld vrijdag 9 november 2018

Score: 5/5

"Product werkt naar behoren."

beoordeeld donderdag 8 november 2018

Score: 1/5

"Na 3 weken nog niet binnen."

beoordeeld dinsdag 6 november 2018

Score: 1/5

"Geen idee wat ik krijg en wacht maar af"

beoordeeld dinsdag 6 november 2018

Score: 1/5

"Ik vind niets - geen product ontvangen"

beoordeeld zondag 4 november 2018

Score: 5/5

"Werkt super, erg blij mee"

beoordeeld maandag 1 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"jusque maintenant il me donne satisfaction"

beoordeeld donderdag 27 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Tuning of the Infra-red detection is progressive and the sensitivity range is ideal. The blue LED lighting when somebody is detected is helping a lot during the detection adjustment phase. The device is apparently efficient because I don't see any cat including mine going in the forbidden area since the entry into service of the 2 Ultrasonic emitters. We received significant rain since the day one of installation and the 2 devices are still running well after this episode. In summary : Good product at good price that I recommend !"

beoordeeld maandag 24 september 2018

Score: 5/5

"Het werkt prima. Ik heb een grote tuin en daar waar ik de kattenverjagers plaats, schijten de katten niet meer. Ik moet ze wel overlappend plaatsen, dus redelijk dicht op elkaar. Anders glippen ze er door heen."

beoordeeld vrijdag 21 september 2018

Score: 1/5

"Nog steeds niks ontvangen"

beoordeeld zaterdag 1 september 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1