PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2

Code: PB0032x2
PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2
< > < >
PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2PestBye® - Kattenverjager op Batterijen - Set van 2

Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare hoge frequentie, maar dat wel voor dieren zoals katten hoorbaar is. Dit geluid schrikt dieren zoals katten, honden en vossen af, maar heeft bijvoorbeeld geen effect op vogels. Een set van 2 is handig als u zowel een voor- als een achtertuin heeft.

  • Ingebouwde Bewegingsmelder
  • Het apparaat heeft een werkhoek van 80 graden en een bereik van 7 meter. Het maximale onbelemmerde werkingsgebied is 27m².

Lees verder, of bel ons als u meer wilt weten over hoe dit soort producten werken – bespreek met één van onze experts hoe u het meest uit deze humane en effectieve kattenverjagende systemen kunt halen.

Deze kattenverjager is de eenvoudigste manier om katten uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Werkt op batterijen en is gemakkelijk te installeren: U kunt de verjager door middel van de meegeleverde pen in de grond steken of aan een muur, schutting o.i.d. ophangen.

Het is volledig waterdicht en kan dus onder alle weersomstandigheden buiten blijven.

 

Waarom een bewegingsmelder?

Dit apparaat heeft een infrarode (PIR) bewegingsmelder, die de verjager ingeschakeld zodra er een warmtebron het dekkingsgebied binnenkomt. Buiten het feit dat dit batterijen spaart is het volgende de belangrijkste reden hiervoor. Uit onderzoek is gebleken dat katten ongevoelig voor het geluid kunnen worden, als ze zich realiseren dat het geluid veroorzaakt wordt door hun aanwezigheid in het gecontroleerde gebied. Door de bewegingsmelder het geluid inschakelt leggen de katten wel het verband tussen het geluid en hun aanwezigheid in een bepaald gebied, waardoor het zeer onwaarschijnlijk wordt dat ze hun angst voor het geluid verliezen.

Frequentie Schakelaar

Met een draaiknop kunt u de frequentie van het geluid aanpassen, zodat u zelf kunt bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem. Hieronder staan de verschillende diersoorten waartegen dit apparaat werkzaam is en de aanbevolen stand per soort.

Van links naar rechts (van het kleinste puntje naar de grootste punt)

  • Katten - tussen 3 - 5
  • Honden - tussen 3 - 4
  • Vossen - tussen 3 - 6
  • Eekhoorntjes - tussen 2 - 7
  • Knaagdieren - tussen 2 - 7
  • Insecten - tussen 2 - 7
  • Kakkerlakken - tussen 9 – 11

Opgelet: Op stand 1 en 2 bestaat er een kans dat mensen het geluid kunnen waarnemen.

Batterijen

Elke verjager gebruikt 4 type AA Batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van hoe vaak de verjager geactiveerd wordt. Bij 10 keer inschakelen per dag gaan de batterijen ongeveer 3-4 maanden mee.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Hoe groot is het werkingsgebied?

Met een werkingshoek van 80° en een bereik van 7m, bedraagt het maximale onbelemmerde/vrije werkingsgebied zo'n 27m². In tegenstelling tot andere verjagers is met deze verjager het werkingsgebied regelbaar. Een kleiner werkingsgebied verlengt natuurlijk ook de levensduur van de batterijen.

Binnen welke tijd kan ik resultaat verwachten?

Als katten er een gewoonte van maken om in uw tuin op zoek te gaan naar voedsel en/of er hun behoefte komen doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die af en toe langs komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Een hond die het werkingsgebied van de verjager betreedt zal de verjager activeren en de hond kan hier op reageren. Zoals met elke methode, die het gedrag van dieren probeert te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat in iedere situatie effectief zal zijn. Maar uit eigen ervaring en aan de hand van de beoordelingen van onze klanten kunnen wij echter wel concluderen dat het in de meeste gevallen succesvol is.

Ondervinden vogels last van dit apparaat?

Nee - Integendeel zelfs, zonder katten zult u juist meer vogels uw tuin komen bezoeken.

Specificaties:

Hoogte 10,5cm x Breedte 10,5cm x Diepte 4,7cm

 

 

 

 
Klanten Feedback
Score: 1/5

"Nog steeds niks ontvangen"

beoordeeld zaterdag 1 september 2018

Score: 5/5

"4 dagen in gebruik en de katten zijn nergens meer te bekennen"

beoordeeld donderdag 30 augustus 2018

Score: 5/5

"Deze PestBye doet wat ie zegt, inmiddels hebben wij er 3 rondom het huis geinstalleerd en geen urinerende en schijtende katten meer in de tuin. Perfecte oplossing tegen een goede prijs."

beoordeeld woensdag 29 augustus 2018

Score: 5/5

"Prima, al meerdere keren bij Primrose gekocht."

beoordeeld zaterdag 18 augustus 2018

Score: 4/5

"Eerste resultaten geven hoop. Geen katten meer gezien. EIndelijk!!"

beoordeeld vrijdag 17 augustus 2018

Score: 4/5

"Product werkt naar behoren"

beoordeeld woensdag 15 augustus 2018

Score: 5/5

"Super blij mee en goed aangekomen!"

beoordeeld maandag 13 augustus 2018

Score: 1/5

"Moeilijk te beoordelen als je het product niet hebt ontvangen."

beoordeeld woensdag 1 augustus 2018

Score: 5/5

"Katten verjager werkt prima!"

beoordeeld woensdag 25 juli 2018

Score: 1/5

"Nog niet ontvangen ......."

beoordeeld woensdag 25 juli 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1