Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-energie - 2 Stuks

Code: PB0005X2
Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-energie - 2 Stuks
2 PestBye geavanceerde mollenverjagers op zonne-energie

* Niet-Goed-Geld-Terug Garantie - zie verderop
* Minder dan 2 op de 100 worden er onder deze niet goed geld terug garantie teruggestuurd.

* Langere buis voor een betere effectieve diepte werking
* Optioneel te plaatsen decoratieve LED-verlichting op zonne-energie

Werkingsprincipe

Dit toestel produceert geluid en laagfrequente trillingen die omgezet worden in sterke seismische golven die zich ver in de grond voortplanten. De meeste ondergrondse knaagdieren zien slecht, maar als compensatie hiervoor zijn ze uiterst gevoelig voor trillingen en geluid. De trillingen lijken op de trillingen veroorzaakt door het graven van een ander dier - bijvoorbeeld een roofdier of een concurrerende mol. Mollen zijn over het algemeen solitair levende dieren met hun eigen territorium, die niet blij zullen zijn als ze het geluid horen van of een andere mol of van een dier dat op zoek is naar een lekker smakelijk mollig hapje. Bovendien worden mollen en andere ondergrondse knaagdieren, hierdoor continu geïrriteerd en zullen ze uiteindelijk het gangenstelsel onder uw tuin verlaten.

Deze mollen verjagers zijn een diervriendelijke manier om mollen uit uw tuin te verjagen en te houden. Steek de apparaten in grond en en ze doen zelf hun werk - zo eenvoudig is het.
Wanneer de apparaten actief zijn, dan voelt u om de ca. 30 seconden een trilling en hoort u een pieptoon. Let op, het kan tot wel 30 dagen duren voordat het effect merkbaar is.

Geen vallen, geen gif

Met Oplaadbare Batterijen

Zelfs op een bewolkte winterdag, zullen de zonnepanelen in het algemeen genoeg zonlicht opvangen om te blijven werken. Door de oplaadbare batterijen zal deze verjager ook in het donker blijven werken en dat is maar goed ook aangezien mollen niet alleen overdag maar ook in het donker actief zijn.

Hoe groot is het werkingsgebied?

Dit is afhankelijk van de bodemgesteldheid, in kalkrijke grond worden de trillingen over een groter gebied verspreidt dan in zandgrond. Wij gaan ervan uit dat ze tot een straal van 25m rond de verjager werkzaam zijn, ofwel zo'n 1963m².

Voordelen van deze "Geavanceerde" Mollenverjager

Deze mollenverjagers hebben hoogwaardige zonnepanelen en zijn door de lange aluminium buis gemakkelijker in de grond te plaatsen, maar nog belangrijker, aluminium is een hele goede geleider voor de opgewekte trillingen.

De verjager heeft een langere buis dan de meeste andere mollen verjagers en kan dus dieper in de grond worden geduwd. Omdat mollengangen meestal dieper onder het maaiveld zitten is een langere, dieper in de grond stekende buis dan ook effectiever.

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

We zijn zo zeker van de werking van dit product dat wij u de aankoopprijs van dit product (min de verzendkosten) terugbetalen als na 60 gebruiksdagen blijkt dat het apparaat geen effect heeft gehad.
Wanneer het toestel werkt, hoort u ca. elke 30 seconden een pieptoon - dit is niet het geluid dat de mollen horen, maar dit geluid geeft aan dat het apparaat in werking is.

Wat is de beste plaats voor de verjager?

Plaats de verjager dicht bij de plaats waar de laatste activiteit werd vastgesteld en dat de jongste/nieuwste molshopen zich tussen de verjager en de rand van het perceel bevinden, zodat de mollen richting perceelrand kunnen vluchten. Zeker niet tussen de laatste nieuwe molshopen 0mdat anders de mollen alle richtingen op gaan en het de bedoeling is dat ze eigenlijk op dezelfde manier als waarop een herdershond schapen opdrijft, uit uw tuin worden verdreven. Dus, door de verjager elke keer t.o.v. de zone waar de laatste activiteit werd vastgesteld te verplaatsen, de mollen in de gewenste richting te drijven totdat ze uw perceel verlaten hebben.

Gedurende de eerste dagen van gebruik kan het wel eens voorkomen dat er, in een poging om te ontkomen, een verhoogde activiteit van de mollen plaats vindt. Dit kan zorgen voor tijdelijk extra overlast in de vorm van meer molshopen (zelfs tot vlakbij de mollenverjager).

Specificaties:
Diameter 12cm
Lengte ca. 38cm

Garantie
Op dit product krijgt u 2 jaar garantie op fabricagefouten

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Excellent product. working so far.."

beoordeeld woensdag 12 september 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Making progress after a couple of weeks, less sign of moles now."

beoordeeld zondag 9 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Because they work and I’ve bought 2 for a friend"

beoordeeld zondag 9 september 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Product did not work for me. Used for 1 month exactly as instructed but still have moles. Even right by the repeller. They seem to like it."

beoordeeld vrijdag 7 september 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The moles just keep coming,"

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"mass exodus of moles, husband happy veg patch clear"

beoordeeld maandag 27 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"I still have moles ruining my lawn"

beoordeeld vrijdag 24 augustus 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Followed the instructions, but still have moles!!!"

beoordeeld maandag 20 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Easily assembled, easily positioned, does the job perfectly, no moles any more."

beoordeeld donderdag 16 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The product has been installed for several weeks and shows no sign of deterring the moles whatsoever."

beoordeeld maandag 13 augustus 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1