Solar Kit met 4 Mollen Verjagers van PestBye

Code: PB0037
Solar Kit met 4 Mollen Verjagers van PestBye
< > < >
Solar Kit met 4 Mollen Verjagers van PestBye
Deze mollenverjagers op zonne-energie zijn effectief, humaan en gemakkelijk te gebruiken. Duw gewoon de waterdichte verjagers in de grond en schakel ze in! In een groep van vier verdrijven deze verjagers de mollen uit het getroffen gebied van de tuin door het uitzenden van laagfrequente trillingen: een veilige en diervriendelijke oplossing voor uw mollenprobleem.

Wij hebben er 100% vertrouwen in dat deze verjagers de mollen uit uw tuin zullen verjagen en bieden u een terugbetaling mocht u binnen 60 dagen geen positief resultaat hebben.

Productbeschrijving:
 • 4 verjagers - een uiterst effectieve strategie om de mollen stapsgewijs uit uw tuin te verdrijven
 • Humaan - de vibratie met een lage-frequentie verdrijft de mollen zonder enig schadelijk effect
 • Barrière - de 4 verjagers vormen een barrière
 • Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterij - op een volle lading gaat de 1200 Mah batterij 4 dagen mee zonder bijgeladen te worden
 • Oplaadbare batterij
 • - de batterij is makkelijk verwijderbaar en kan binnenshuis opgeladen worden dmv een micro-usb
Specificaties:
 • Afmetingen van de verjagers:
  • Hoogte: 28cm x Diameter: 3cm
 • Afmetingen van het zonnepaneel:
  • Breedte: 10,5cm x Diepte: 10,5cm x Hoogte: 28cm
 • Elke verjager heeft een kabel van 1,8m

Wat zit er in de doos?

 • 4 mollenverjagers
 • 1 zonnepaneel
 • 1 oplaadbare batterij
 • 1 grondpin voor het zonnepaneel
 • 4 reflectieve stickers
 • 1 micro USB oplaadkabel
 • Gebruiksaanwijzing

Tips voor de plaatsing van de mollenverjagers

Elke verjager geeft een lage-frequentie vibratie af aan de grond in het te behandelen gebied. Deze vibratie lijkt op het geluid van een gravend roofdier of een rivaal, waardoor de mollen het gebied verlaten. De combinatie van 4 verjagers vormt een barrière, die strategisch achter de molshopen geplaatst wordt om de mollen in een bepaalde richting te verdrijven. Het komt voor dat u in eerste instantie meer molshopen ziet verschijnen: dit laat zien dat de verjagers werken en dat de mollen op de vlucht zijn. Door een stapsgewijze verplaatsing van de verjagers, waarmee u de molshopen "volgt", verdrijft u de mollen uit uw tuin.

Verdrijf de mollen stapsgewijs uit uw tuin

De 4 verjagers vormen een barrière, waarmee de mollen door zorgvuldige plaatsing in een bepaalde richting gedreven worden en waardoor uw tuin binnen enkele weken molvrij is.

Langdurige, door de zon oplaadbare batterijen

De 1200 Mah batterij geeft bij een volle lading voldoende energie om uw mollenverjagers ook zonder zon 4 dagen aan te drijven. In de wintermaanden, als de dagen korter zijn en er soms onvoldoende zon is, kan de batterij verwijderd en binnenshuis geladen worden door middel van een micro-usb kabel.

Bereik

Het bereik hangt af van het type grond in uw tuin. In kalkrijke grond wordt de vibratie bijvoorbeeld verder gedragen dan in een zandrijke grond. Het bereik van elke verjager heeft een diameter van ongeveer 25 meter.

Polykristallijn zonnepaneel

Polykristallijn zonnepanelen zijn aanzienlijk efficienter dan de voor solar mollenverjagers meer gangbare amorfe siliciumpanelen. In combinatie met de oplaadbare batterij, die 4 dagen meegaat, is dit een uitstekend product dat ook op bewolkte dagen en in de winter goed blijft werken.

Niet-goed-geld-terug garantie

Mocht u niet tevreden zijn met dit product, kunt u binnen 60 dagen contact met ons opnemen. Wij bieden u dan een terugbetaling aan, op voorwaarde dat u het product 1 maand in gebruik heeft gehad.

Andere mollenverjagers van PestBye
 
Klanten Feedback

Score: 3.9/5 (7 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"So far so good although the connector to re charge looks a little flimsy"

beoordeeld vrijdag 22 februari 2019

Score: 3/5 Vertalen

"This is a product that needs time to prove its self!"

beoordeeld vrijdag 1 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"There are many folk remedies for a mole invasion, this is because they are mainly ineffective For me, having suffered new molehills daily, for MONTHS and losing count as we got into the FIFTIES! I was attracted to the proactive nature of this sonic deterrent, which ran by solar power with means of charging up the unit. Furthermore, this was backed with a "no win no fee!"'money back guarantee Although I was diligent in keeping the unit charged and followed the advice regarding sweeping the area and directing the moles away, there has been a 95% reduction in activity I see an occasional mound lifted in the borders, but no more the 4/5 new hills every day Lastly, NO moles were killed in this exercise, despite the damage caused, I dislike seeing lines of corpses hanging from a fence."

beoordeeld donderdag 31 januari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Look good, well made, but not tried it yet."

beoordeeld maandag 31 december 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Not caught any yet still trying"

beoordeeld woensdag 24 oktober 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Product does not work unfortunately"

beoordeeld woensdag 19 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Exactly as ordered - too early to review performance"

beoordeeld donderdag 9 augustus 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1